Nije naučio lekciju
21
Mario Balotelli se opet igra vatrom
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha, kako me ovaj lik uvijek oraspolozi! Ljudska glupost je zaista bezgranicna....
OVAJ DOK NE ZAGINE NECE SE OPAMETIT..
... čovjek se priprema za pakao, možda se nada da će ga tamo đavo zaposliti kao ložača ...
Balo obali ga !!!
hajd ba ionako mu ne trebaju ruke, nije kosarkas
jerk...
Ne daj Boze da me ovaj sa ovom jezicinom zabali .Fuuujj
sine Edine bjezi od njega sacuvaj se belaja
HEY PPL, JUSTIN IS ALSO GAY!
Balotelli nek dođe meni, ja ću se \"žrtvovat\" za Džeku :D
ovo samo radi zbog popularnosti
Ja pacenika hahahahahah :D
jos samo fali neki pornic sa mariom..a bice i to ko da gledam..
Ne bi afrikanci u Evropu i Ameriku da ih cure odbijaju, ali na žalost težina mozga od cca 90% u odnosu na muški određuje i to... :(((
Plamen bi se mogao vratiti u spremnik i sve bi moglo eksplodirati\'!!!!!! e holemo koliko je pagglu ovaj sa izjavom...to sto on kaze je ne moguce
ma naci veeeliki hrast, 10ak metara kanape, zapaliti nekoliko krstova, dovesti par aktivista kkk iz karoline i pokazati ovome par casova iz istorije.
http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone Prijavite se nagradna igra povodom otvaranja stranice , dodjeljuju dva nova iphone-a Austrijska stranica bazirana oko mobitela , ko voli nek izvoli ha ya :)