Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi je pakšu ako joj uzme pare, meni bi bilo dosta koji miliončić hehehe
Budi frajer i reci djelimo samo ono sto smo zajedno stekli! Pu, ebem ti fukaru pohlepnu!
Da je bio frajer, ne bi je ni oženio
vazda se sjetim jednog jarana s linije, koji je koristio svaku priliku da se sunča. i prije što bi legao na travu, ili neki proplanak, govorio bi; hajmo na meraju carey
a neki dan izbacila sise,i napisala "cekam te" ovom nicku.,. stvarno moram ozbiljno razmisliti i probati otkriti razlog ovog iznenadnog razvoda,.,.
sto će mu teško pasti razvod
mozda je zbog Eminema :)
oženio se zbog para :D
Udo se brat :D
Moje su ruke ostale prazne dadoh ti ljubav, dadoh ti sebe i sad, kad ides, ostavi pare u njima vjecno da gledam tebe Odlazis, odlazis, rusis mi sne u srcu mom je bolna praznina odnosis srecu, odnosis sve ostavi mi makar 1oo eura
...ključ je u onom "njeno"...picopevac balavi, ašćare, najbolji bio u trošenju... (zamoljavam klix muškinje da me ne satare)
Trošio bi i ja, pa bilo nju ili njene pare. Lako bi se mi zdogovorili.