Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi ovo pod hitno vodio kod nagiba naPitu,da se dobro bureka najede,neMere se vako zivit.........................
Nagibov burek razvaljuje.
Ova bi puknula kad bi desetku na čaršiji maznula.
Danas svaka protuha izaziva "burne reakcije".
Polusvet
modeli su većinom prirodno mršavi i ne prima im se kao ostalima hrana, ali mislim da se ova uz to i izgladnjuje, nije dobar primjer drugima kao ni ona iz koje salo kipi,umjerenost je najbolja!
Mislim ribice u akvarijumu pojedu vise hrane od nje.
huh zastrasujuce
ja inače volim mršave al ipak mislim da je ovo malo previše. ne valja pretjerivati u mršavljenju ,momci vole osjetiti malo mesa ;)
Isto stalak za infuziju.
nebi imao nista protiv!
ja jest joj linija haha
pa je malo mršavija, ali opet nije toliko strašno, koju kilicu i biti će taman.neki vide i anoreksiju tamo gdje je nema, čim ima razmak između bedara odmah svi vrište anoreksija, ma da...
ja sam deblja od nje,ali ne vidim ovdje ništa toliko alarmantno, danas se svaku mršavu ženu proglašava anoreksičnom, ako se žena zdravo hrani, ne jede slatko ni ne može biti debela, što bi sad trebala na silu jesti milke da se udeblja? kao da mršave žene nemaju osjećaje "štap, anoreksija,kostur, dok se debljina opravdava kako su to prave žene!
Dajte ba ljudi, sta se tu ima pricati, ovo je bolesnooo
I ona vjerovatno misli da su joj noge jos uvijek previse debele a i sa guzom nije bas zadovoljna, trebala bi potrazit ljekarsku pomoc i to hitno!
Kakav naporan rad, u logor Omarska i nakon 30 dana budes kost i koza
Zeno draaga, pojedi nekad nesto.
bas normalno izgleda..cak su noge debele, preporucujem trcanje :P uvijek je kao ok reci mrsavim osobama koliko su mrsave i anoreksicari, a imaj hrabrost i reci debeloj osobi da je pretilna..nidje veze!
lijepi..i ne moras je gledati :D kad se neko osjeca dobro u svom tijelu, ja mislim da je ok..ma da slike znaju lagati, ne moramo pricati o photoshopu, jel tako hahahha ;))
ne znam, promijenila sam danas nick..a i tvoje postove samo vidim u obavijestima..do klixa je, kao i uvijek :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neka 190 000 drkarosa brine o svom zivotu, a ne brine ko je debeo a ko mrsav. Piz'duni.
ovo bolan nije mrsavo ovo je kost i koza. ljepše se kopaju
mujo...gdje ti je ovo kost i koza, hajde mi objasni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)