Nogometaš uhvaćen u striptiz-klubu
0
Mancini Balotelliju sugerirao da se oženi
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Dzeko normalan sjedi na klupi..... gdje ide ovaj svijet
nisam bas siguran da bi se Raffaella udala
Dzeko naporan si, gusis ko suh lokum! D,e,r,e,m ti zenu!
Nek ti oženi ženu i mirna Bosna
Mogo bi mu Mancini otpjevati onu poznatu talijansku \"ozeeenii meee baboo mooj\" od poznatog kansonijera Kemala Malovcinija http://www.youtube.com/watch?v=inUTJzGof1w k.a.r.o.g.a vise ovaj crnac, neka ga zeni, ako mu se toliko svidja!
MOZEŠ MU TI PUŠITI. SVEJEDNO GA VOLIŠ I FORSIRAŠ
al ga ti i dalje forsiras, oprastas mu i guras ispred onih koji su bolji i vrijedno rade i postuju svaku odluku i trpe na klupi i nikad ponasanjem na terenu ne ostave ekipu na cjedilu zbog brutalnog starta isl...
Mancini da je kvalitetan trener (pedagog i psiholog) ne bi mu Balo pravio budalu od sebe vec bi se posvetio fudbalu. Tako nek svoje \'savjete\' zadrzi za sebe, jadan je onaj koga on savjetuje i za sta u zivotu.
Dobro se dobrim vraca... al u q.r.c.u!
Stipu Manchinija, on je sa onim svojim stajlingom dokazao da je onaj pravi Italijanski derpe
pa onaj kloc bolje da se probudi i prestani glumiti dijete... da je pametan sad...odmah bi uletio u prvi STRIPTIZ BAR pa neka ga snime paparazzi neka se malo piše i o Džeki...ako ne kroz igru onda kroz skandale...
ako ste losi decko i radite sve protivno pravilima onda vas nagrade dokaze za to baloteli, tevez, i krivlsavci
i ovo je muskarcina jedan po jedan ne smijem vise gledati ove slike postajem depresivna :(
mozda mu je najbolje da te z.g.u.z.i u taj cmar fasisticki...
IDOL