Sestra fudbalera tvrdi
0
"Majka Ronaldovog djeteta je mrtva"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKONTAO SAM Njegova majka je moja majka, ona je osoba koja s njim provodi po 24 sata dnevno\", istakla je sestra Portugalca. ON JE OPĆIO SEXUALNO SA SVOJOM MAJKOM. ZNČI ON JE OTAC SVOME BRATU.
Ronaldov iho onda kopile...
ammicu vam bolesnu
Halo mlada sestro, dozovi se pameti. Ako već nećeš da kažeš koliko je šuškavih novčanica platila Kristina ovoj da ćuti, onda nas nas poštedi nebuloznih izjava po kojim mi vjerovatno treba da se suosjećamo sa plačkom.
hahahahaha fakat, cuj KAKO NEBIH TRAZILA DIJETE NAZAD LOL
@Messi Prvo nauci pravopis pa se onda pravi pametan. Eto, NE BIH ti nista vise govorio
A Dzeko??
Moguce je da je mrtva ali samo pod uslovom da je kreten Ronaldo platio ubici da je likvidira kako nebih trazila dijete nazad, i jos jedno on je \"peder\".
hahahahah \"iho\" hahahah
Koja arogancija fffffffffffffuj
Veoma zanimljiva informacija!!! Boze sta bismo da je nismo procitali!!!!
ma boli nas