Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kako je meni glupa ova zenska,prvo sto je gadna i (ne)zgodna totalno, a drugo nikad neces biti kao Angelina, Angelina je jedna i najjaca! tuko! P.S. ako hoces napravicu ti ja jedno kad si vec ovisna (neka joj neko ovo prevede ako bude pitala)
Moja jedno rodila pa grohnula ko minder, prosirila se metar sa svih strana. Genetika je cudo. ali nema veze je je i dalje volim i to jos vise.
@ hamo dje ode onoliki stomak?????????????
...joj je ko obruc
a ovi sto se javljahu da bi je opalili nek vide slijedece: http://dailycontributor.com/wp-content/uploads/2009/02/nadya-suleman-baby-bump1.jpg
Njena se ne zove roša već provalija. Kako bi joj opalio jedan fisting
Mo\'š misliti kolika je kod nje ROŠA ! :D:D
A odakle je ona, da i ja tamo skoknem, vidim dobra socijala tamo;-)
ban tvrtko HAHAHAHAHAHA
Svaka čast Nadya, izgledaš ko grom! A ne ko ove naše futave bosanke, rode jedno i otrombolje se ko mokra krpa...
Jes u pravu si. Zamantalo mi se kad sam vidio osmorke pa sam konto...
citaj, hoćeš reći 15 ili 16 :)
\"Ovisna o porodima\" ??? WTF ??? Kakva je to ovisnost? Šta sve neće smisliti ti ludi ameri. Mogul joj ja napravit 9-to i 10-to?
uuu...sestro al ti radis....