Najavila tužbu
26

Majka Cristiana Ronalda odgovorila na navode da pokušava razdvojiti Georginu Rodriguez i njega

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Dolores Averio, majka nogometaša Cristiana Ronalda, odgovorila je na navode jednog portugalskog medija da već neko vrijeme pokušava razdvojiti Georginu Rodriguez i njega.
Najprije je navela da je kontaktirala svoje advokate zato što želi zaštititi ugled svoje porodice.

"Vijest je objavljena u poznatim portugalskim novinama, koje zloupotrebljavaju moju porodicu u cilju promocije. Ova vijest je lažna i zlonamjerna", između ostalog je napisala.

Dodala je kako nikada neće dozvoliti da neprofesionalni izvor koristi njeno ime. Ići će do kraja ne samo da bi zaštitila sebe i svoje bližnje nego i da dokaže da je sve što je ranije bilo objavljeno u potpunosti netačno.

"Zahvaljujem se onima koji me prate i poštuju. Ovakve vijesti bole i ostavljaju 'vezane ruke' kada je u pitanju ono najdragocjenije - porodica. Moja unučad čitaju i slušaju laži koje se šire. Zbog toga neću odustati dok novine ne dokažu sve ono što su objavile", zaključila je.

Kako bi pokazao da tračevi o raskidu s Georginom nisu tačni, Cristiano je nedavno na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj poziraju zajedno te kratko poručio: "Živjela ljubav".