Zna privući pažnju
35

Madonnina kćerka diže prašinu, tvrde da je "prostudirala" mamine provokativne poze

I. B.
Lourdes Leon (Foto: Instagram)
Lourdes Leon (Foto: Instagram)
Madonnina 25-godišnja kćerka Lourdes Leon po mnogo čemu nalikuje na majku, a pratitelji se s tim pogotovo slažu kada je riječ o njenim provokativnim izdanjima.

Lourdes se još od malih nogu nalazi u centru pozornosti. Vrlo dobro zna kako privući pažnju i svim silama se trudi ostaviti majku u drugi plan. Posljednjom fotografijom još jednom je podsjetila pratitelje iz "čije kuće" dolazi.

U pripijenoj suknji i mini topiću koji je otkrio njena leđa manekenka je naglasila svoj obline. Fotku je začinila pogledom preko ramena, odavajući da joj nimalo ne nedostaje samouvjerenosti.

Lourdes želi majku ostaviti u drugi plan (Foto: Instagram)
Lourdes želi majku ostaviti u drugi plan (Foto: Instagram)

Mnogi su komentarisali kako Lourdes dijeli samo jedan pokret da ostane potpuno gola, ali i da je ista majka, no se samo zbog fizičkih sličnosti, nego jer je "prostudirala" njene provokativne poze.

Na fotografiji pokazala je i nekoliko tetovaža koje posjeduje, uključujući "RR" koja je posvećena njenom bratu Rocco Ritchieju.

Lourdes je jedno od najvećih imena u usponu u svijetu manekenstva, a njen rad povezan je sa projektima koji kupe najšokantnije reakcije. Provokativne fotografije, kako privatne, tako i sa različitih kampanja, svakodnevno dijeli na svojim mrežama, a neke od njih podrazumijevaju i one za Rihanninu kolekciju donjeg rublja "Savage X Fenty".

Mlada manekenka, koja je već sa 13 godina lansirala svoju kolekciju odjeće, jednom je priznala kako se uživa služiti Madonninim ormarom, zbog čega ga njena majka često i zaključava.

"Kada nije kući, ona zaključa svoj ormar jer uzimam sve što mi se dopada", priznala je Leon jednom.

Pored Lourdes, koja je Madonnino najstarije dijete, ona ima još petero djece, od kojih je četvero usvojila.