Uporna muzičarka
0

Madonna usvaja dijete iz Nigerije

Sarajevo-x.com
Američka muzičarka Madonna nije odustala od namjere da usvoji još jedno dijete. Naime, nakon što joj je sud u Malaviju odbio zahtjev za usvajanje trogodišnje Mercy James, Madonna je odlučila usvojiti djevojčicu iz jednog sirotišta u Nigeriji.

Pedesetjednogodišnja pjevačica već je kontaktirala sirotište u gradu Kaduna u kojem je smješteno tridesetoro djece, te se nada da će uskoro uspjeti usvojiti jednu djevojčicu iz tog sirotišta.

"Prošli zahtjev joj je odbijen zbog toga što nije ispunjavala sve odredbe zakona o usvajanju djece, a u prilog joj nije išlo ni to što je samohrana majka. Sada je Madonna odlučila u sve to umiješati i svog dečka Jesusa, jer se nada da će uz njegovu podršku lakše usvojiti dijete", kazao je neimenovani izvor za News of the World.

Slavna muzičarka je bila veoma razočarana kada je sud u Malaviju odbio njen zahtjev za usvajanje trogodišnje djevojčice iz te zemlje i sada neće ponoviti iste greške, saznaje se od neimenovanog izvora.

"Madonna se već sprema da otputuje za Nigeriju, a s njom će vjerovatno biti i njen dečko Jesus Luz. Ona se nada da će ovoga puta sve ići prema planu koji je zamislila, te da će uskoro udomiti još jedno dijete", tvrdi izvor.

Pop pjevačica je inače već usvojila jedno dijete iz Malavija prije nekoliko godina, sina Davida, a prije nekoliko mjeseci nadala se da će iz istog sirotišta usvojiti i malenu Mercy.

Iako je uložila žalbu na presudu malavijskog suda njen zahtjev je odbijen, no, kako pišu tabloidi, Madonna ne odustaje od namjere da usvoji dijete, pa će se kako bi ispunila svoju želju najvjerovatnije zaputiti u Nigeriju.