Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja mama bolje izgleda kad je na fotosopu popravim. a mozes zamisliti kod ove babe specijalista...
ova zenska mi se gadi kad je pogledam pogotovo kad nema sminke!
Bas je \"slatka\" http://www.epagini.com/2010/08/how-madonna-looks-like-without-makeup-and-photoshop/
Adobe Photoshop Day Cream :) http://www.ourvanity.com/news/madonna%E2%80%99s-photoshop-beauty-secret/
Sta radi photoshop.
Uh, dobra...ona i Shemsa ko vrsnjakinje. Jedino ih vrat malo odaje
Evo kako dobro izgleda. http://www.free-sex-for-you.com/galls/celeb373/pics/madonna-02.jpg
Evo slike. http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2010/10/Madonna-for-DG-With-and-Without-Photoshop-2.jpg
Ma dajte ovo nije ona....ovo je photoshop...ona izgleda ko Zombi Ako je ko vidjeo njenu sliku poslje photoshopa i istu sliku tu prije photoshopa, znat ce o cemu govorim.
Svako izgleda dobro poslije sređivanja fotografije u photoshop-u.
Madona izgleda vise nego fantasticno .To sto su mnoge djevojke ili zene ljubomorne na nju to je nesto drugo.Ne samo da dobro izgleda vec je i izuzetno inteligentna osoba.Danas su godine samo broj i nista vise ,pa ovo je 21 vijek.Curice priznajte da ste na Madonu ljubomorne jer nikada necete imati ono sto jedna Madona posjeduje.
Ona odavno ne izgleda ovako kao na slikama, cisti photoshop, vidi se na kilometar. Zena je ostarila, ovo nije njeno tijelo, tako da je jadno govoriti o njenom tijelu i tome kako MADONA DOBRO IZGLEDA! Zena se dobro drzi za svoje godine, ali ove slike su cista laz, nek izvine svako!
ja bi joj ga stavio :D
Izgleda fantasticno, uprkos fotoshopu
FOTOSOP izgleda fantasticno uprkos godinama
Udri se po glavi ako ti ona izgleda dobro ili ako je ikada izgledala dobro, to što se neko pojavi u medijima bilo da je glumac ili pjevač ne more odma značiti da je lijep/lijepa zgodan itd...