Neumorni tabloidi
0

Madonna i Guy Ritchie se ipak razvode?

Sarajevo-x.com
Pop pjevačica Madonna i reditelj filma "Snatch" su, ako je vjerovati britanskim medijima, ipak odlučili razvesti se, te će ovu vijest morati uskoro potvrditi u javnosti.

Guy Ritchie (40) i američka pjevačica i glumica, koja je ove godine proslavila 50. rođendan, vjenčali su se prije sedam godina u Škotskoj, a tabloid The Sun objavio je vijest da su svađe između supružnika dosegle sami vrhunac, te kako sada komuniciraju isključivo preko ličnih asistenata.

Navodno je Madonna vijest o bračnom neuspjehu svojim fanovima planirala saopštiti nakon svjetske turneje "Sticky and Sweet", međutim sada oboje žele da se razvod finalizira prije Božića.

The Sun je također objavio kako je Ritchie prekinuo snimanje filma u Francuskoj i vratio se nazad u Veliku Britaniju kako bi svoje roditelje obavijestio o razvodu. Guy bi se navodno ovih dana trebao odseliti iz njihovog doma u Londonu i preseliti se na imanje u Wiltshireu, koje je također vlasništvo slavnog para.

"Uprkos ogromnim naporima da riješe sve nesuglasice oboje dobro znaju da je razvod neizbježan. To nije bilo pitanje hoće li razvoda uopšte biti, već kada će ga zatražiti", otkrio je The Sunu anonimni izvor blizak paru.