Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerojatno kako izleda
Malo više zanimljivih stvari o poznatoj Madoni, ovo ne želite propustiti: http://www.youtube.com/watch?v=RXQ0WRznnXg
AL\' ZATO SIKE STOJE LI STOJE... GARANCIJA IM ISTICE TEK 2047
joj sto seru
ma ova masonska kucka je na nekim steroidima ili se roka sa djavolom ko joj ga zna....
Kako gadno izgleda,mozete misliti kad je sva gola,fuj,pa zensko tjelo jos kad je staro nijke lijepo kad je misicavo i jos mrsavo,ma bolje bi joj bilo da nabaci koju kilu i malo bi se popunila nebi imala ove kvrge po tjelu,bas ruzno izgleda,a slikali su je i po crkvama bez sminke ma pravi kostur stari plasljivi,a i taj momak je radi love samo uz nju trckara kao neki mali cukica.
Jadna ta djeca sto ih usvaja,zao mi je te djece da ih muci,pa pogledaj te da ta zena uopste neizgleda normalno,a kazu kakve tek misli ima boze sacuvaj i zakoloni,pa kakvu sve sranu jede to nije normalno,taco je sva izoblicena.
to je najlakse reci kriv photoshop,al njene ruke su i gore fuj fuj fuj
Gadna iscjedjena stara baba,pa to nije nikakva montaza,nego stvarnost jer je zivjela takvim gadnim zivotom pa to se vidi i na faci da je sva izoblicena,gadna je fuj svjetska rospija
a gdje su originali?