Prevarila ga s tjelohraniteljem
0
Ljuti Seal želi Heidino bogatstvo
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"I upravo je ljutnja razlog zbog kojeg se naš brak raspao\", rekla je proslavljena manekenka. .....a da nije možda što se trošila sa strane???
ostavi mu sve i dođi meni... daću ti hljeb i krov, daću ti prezimeeee, hahahah
http://themetapicture.com/seal/
Daj jadu jadnom sve, ti ćeš zaraditi još toliko love u svojoj karijeri, a on sa sve tri svoje pjeme ne može zaraditi više ni dolara.
nisu vala ni slika ni prilika, budimo realni!
Naravno da bih... a sto se tice njega, lik je njeno dijete sa Briatoreom priznao kao svoje, ali neces takve stvari citati u medijima. Lik je ljudina i po a ovi stavljaju naslov \"ljutiti Seal zeli Heidino bogatstvo\"... smijesno i zalosno.
Ovdje nije prica o yebachini nego o razvodu i nekom opstem utisku javnosti. Niti ga branim niti ne branim, samo kazem da lik nije zasluzio ovo razapinjanje u medijima (koji ce generalno uvijek biti na strani lijepe plavuse protiv ruznog crnca), a i ona sama se godinama klela u njega a sad je odjednom ovakav i onakav.
Svako ko misli da je on ruzni, podli, siromasni i gramzivi propali gad od muzicara a ona dobra, jadna, neiskvarena, napacena i neshvacena bogata ljepotica je totalni idiot. Al\' ono bas totalni. Vi sami otkrijte zasto, meni se ne da pojasnjavati.
Seal ni bez nje bas nije bio siromah, a sto se plavuse tice zna se da imovina koja je stecena tokom zajednice ulazi u raspravu o podjeli, tako da... sorry, plavka, trebala si ranije misliti o tome.
dobar pjevac, ima on dobrih pjesama, evo jedna... Seal - Love\'s Divine
@tenkre on je ruzan ko gremlin. vidio u njoj i ljepotu i pare. A nema ni pjesme poznate ni nista,a ona... zmaj :)
...a što je dotična parali...pa haj, preživiće on to nekako :)
@tenkre ....ko zna...možda se zaljubio u njenu dušu :)
Samo se pitam sta je on, takav lafac, vidio u njoj osim para? :)
Je.bo ti bjelu zenu koju privlace crnci. http://youtu.be/AoZpJd3Q-EE