Ne misli da se drogirao
11

Lisa Kudrow smatra da su lijekovi u kombinaciji s toplom vodom bili uzrok smrti Matthewa Perryja

L. R.
Matthew Perry i Lisa Kudrow (Screenshot/Youtube)
Matthew Perry i Lisa Kudrow (Screenshot/Youtube)
Glumica Lisa Kudrow misli da se Matthew Perry utopio nakon što je popio nešto što je bilo kobno u kombinaciji s toplom vodom iz jacuzzija.
Kako prenosi DailyMail, Lisa Kudrow, koja je glumila u Phoebe u seriji "Prijatelji", navodi da niko od njenih kolega ne želi vjerovati da je droga igrala ulogu u Perryjevoj smrti.

Ona navodi da je zbunjena njegovom smrću i kako je Matthew Perry vjerovatno preminuo od posljedica nekih lijekova koje su loše utjecale dok je bio jacuzziju.

"Iako niko ne želi vjerovati da su to bili lijekovi, prepisani ili ne, svim je to naravno da bila misao", rekao je izvor blizak glumici i cijelom setu "Prijateljima".

Inače, Perry je otvoreno govorio o svojoj ovisnosti o alkoholu i opijatima, ali je tvrdio da je čist u svojim posljednjim intervjuima. Mediji su objavili da su u njegovom domu pronađeni antidepresivi na recept i lijekovi protiv anksioznosti - te da nisu pronađene nikakve ilegalne droge.

Utapanje je navedeno kao vjerovatni uzrok smrti, iako to nije potvrđeno, a obdukcija bi se trebala održati uskoro.

Kudrow je rekla da se njegova smrt u 54. godini ne čini stvarnom nikome sa seta "Prijatelja", ali je obećala da će doći na njegov sprovod te možda čak i posvojiti njegova psa Alfreda.