Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uletio bih u nju ko maratonac u cilj.
Ma svakako, imali su milionce viska i sazalili su se nad njom i dali joj, haha. Riba je prezgodna, ne budi glup.
Ova nije Lindsay 100%...ne lici na nju!!!
uletio bi joj ko sandze u Sarajevo
Oj Jale..tačno mi te žao što se na ovo ložiš. Ti si garant akrape čitav život vodo.Playboy joj je ovo ponudio rad sadake, da je spasi bankrota, glupko :D
antipaticna
http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/lindsay-lohan-bikini-photo_582x878.jpg Ko voli \'vakve....
Meni je ne dobra nego predobra. To sto se drogira je nebitno, njen problem. Tako je \"odvratno gradjena\" da joj je Playboy iskeshirao milionce za par slika.
Izađi iz kuće, možda i ubodeš šta! Ovako, možeš samo k\'o \"maratonac\" ulijetati na komentare i lupati po tastaturi, kao što to i radiš... Nema fajde od toga!
Kako mi je odvratna ova Lohanica, ma ne mogu vjerovati da je ona nekome dobra! Odvratno gradjena, netalentovana partijanerica ofucana od previse koke i alkohola i ko zna cega sve ne...kome je ona zanimljiva???
Nego ga je udarila stojadinom i pobjegla? Kliksovci - kraljevi glupih naslova.
cim je covjeku dala 100 milja odmah je zaboravio da je bio udaren
bolje ko stometraš :)
Zelite legalan sezonski posao uredno placen pogledajte :) http://q.gs/1663782/posaoinostranstvo