Pokušavali dobiti treće dijete
1
Libanski milioner: Cesc Fabregas mi je "oteo" ženu
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radi se o libancima krscanima koji brukaju krscanstvo a ne islam
Zajhale zene zajhale uda se napravis joj dva tri dijeteta e onda ide razvod braka uzme ti svu lovu sudskim procesima e onda uzima te svaki mijesec alimintaciju Za djecu eh onda se rav ku digne i nadze novog jahaca.
SAMO GRUHAAAJ
Mozda se fabregas zaljubio u nju dok je mlada bila ali tad nije mogao doci do nje
Glupan dobi dvoje djece a nije ni umocio !
ok livia, tvoj komentar nije ni bio sporan... ali, hvala na dodatnom pojasnjenju.
Ja sam žena, i osuđujem njeno ponašanje, ne mislim da iko treba prevariti svog bračnog druga i biti ponosan na to, samo zato što je ljubavnik mlad i popularan. Samo kažem da djeca nisu ništa kriva, i da otac mora doprinositi za njihovo izdržavanje, ne mogu oni ispaštati zbog majčinih postupaka. U ovom slučaju otac je jako bogat, pa je alimentacija mogla biti određena i u većem iznosu, ali mislim da je i ovako dovoljna.
Jesu li ovi komentari sa zenskim nadimcima stvarno od zena ili od muskih pacenika koji se osjecaju pomalo zenskasto? Mislim na ove komentare tipa neka mu je to uradila, tako trebaju sve zene, rodit djecu, dobijat alimentaciju, a onda otici sa mladjim ljubavnikom, itd.
Zašto se toliko čudite što plaća alimentaciju? Ne plaća njoj, nego za izdržavanje svoje djece, nebitno iz kojeg razloga je okončan brak.
na puteru cvrce jaja
S\'o se mene tice, Elie je HOT. I ja bi joj dao.
Vara ga a on plaća alimentaciju.Pa jeli to normalno.
fabregas je dokazao da mu nije samo faca glupa sav je takav :D
mala ga žitra na svakom ćošku
neka je vala, i treba glupim kretenima kad trece samo za sisama, ko umije njemu dvije :)))
j.b.g nije sve do para ima nesto i u q.r.c.u ;)
\"On me uopće ne zanima. On ima 25 godina i budala je. Ona ga je zavela i ostavit će čim mu ponestane novca ili slave.\"