Showbiz
0

Lewis Hamilton u muzičkim vodama: Premijerno otpjevao pjesmu koju je napisao za fanove

Klix.ba
Lewis Hamilton otpjevao je tokom intervjua na CBS-u prvi put pjesmu koju je sam napisao. Osim što skuplja pehare vozeći Formulu 1, Lewis snima i album.

"Muzika je moja velika strast od malih nogu, a gitaru sam počeo svirati kada sam napunio 13. godinu. Ovdje (u studiju, op.a.) mogu biti ja. Mogu biti ranjiv. Mogu pokazati stranu sebe koju ljudi ne vide", rekao je tokom intervjua.

Publici je otpjevao pjesme "J'Adore" i "Lookin At You" dodavši kako je posvećena njegovim fanovima koji ga prate godinama.

<embed src="http://www.cbsnews.com/common/video/cbsnews_video.swf" scale="noscale" salign="lt" type="application/x-shockwave-flash" background="#000000" width="620" height="387" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" FlashVars="pType=embed&si=254&pid=enBPe_CbRDFd&uuid=7bb546fc-ddcd-4492-a378-f057bb2e6363&url=http://www.cbsnews.com/videos/hear-lewis-hamiltons-first-songs" />

"Želim podijeliti to s njima i da čujem njihovo mišljenje. Moja radna etika je ista kako kada sam na stazi za utrku", kazao je.

Ovo nije prvi put da je Lewis pokazao svoje muzičke sposobnosti. U septembru je pjevao u jednom noćnom klubu u New Yorku, dok je nedavno postavio i video na Instagrama kako svira klavir.