Zvijezda serije ''Prison Break''
2
Lane Garrison uhapšen zbog nasilja u porodici
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se muskarci i dalje nazivaju jacim spolom kada su slabiji od zena? Jedino u cemu su jaci to je fizicka snaga, mogu bolje tegliti, vuci, tuci..Zene su psihicki, mentalno, duhovno i moralno daleko jace, imaju bolju kontrolu poriva, bijesa, nagona, bolje razumiju, tolerantnije su..Samo po komentarima mozemo vidjeti koliko su muskarci slabi i jadni!
Naravno za razliku od vas zena uspije sve obaviti, otici na posao, pri povratku pokupovati sto je potrebno, vratiti se kuci, spremiti rucak, usisati, pospremiti stol poslije rucka, oprati, pomoci djeci oko zadace i da ne nabrajam, a vi kao jaci spol vratite se sa posla i skljokate ispred tv-a kao vreca g.o.v.a.n.a, toliko ste jaki hehehehe tim ste opravdali svoju jacinu
hahha i mozes sada misliti da jos i stignemo pogeldati i te sapunice, pa stvarno smo prejake. Svaka cast ZENI! A muskarac koji se iskaljuje na zeni je kompleksas jer zna da ne moze se iskaljivati na muskarcima, npr ovaj lik tj glumac je znao da ne moze glumiti nikakvu ulogu muskarcine pa je glumio pedercinu na kojem su se drugi izivljavali. I sigurno bi i u stvarnom zivotu dobio batina kada bi nekog muskarca krivo pogledao. Znaci muskarci koji tuku zene su slabici u svom spolu i dobijaju batine od drugig muskaraca, a posto ne mogu protiv njih da se brane tako svoj kompleks iskaljuju na slabijem spolu zeni. Govno a ovim je sigurno i karijeru zavrsio.
Znaci ti hoces reci da muskarci gledaju tv i igraju igrice. A zene mijenjaju osigurace. Pa ne pustaju se sve ove sapunice zbog muskaraca. Zna se ko ih gleda (vecinom).
Haha ova @zena 42 puta sama sebi lajkovala komentar,sigurno je hairlija nije htio nata.karit danas.Talking about no life
veca muskost je supruzi pomoci ravnopravno u kucnim poslovima ako vec i ona zaradjuje nego loviti divljac, ali to je papucarski, a macho je sjesti za komp i i igrati igrice dok ona lipse preuzimajuci sve na sebe
Pa valjda su i ti majstori muskarci? Oni zamijene osigurac, tvoj covjek mu plati. Ako hoces i ti unajmi sebi pomocnicu i rijesen problem. Sta bi ti, da covjek uzme koplje i ide loviti divljac?
a koja to zena molim te moze imati lijep brak sa danasnjim muskarcem? vidis li u sto su se pretvorili? nemaju nikakve odgovornosti, sluze samo kao rasplodni bikovi i kad treba popravit neku peglu, zamijeniti osigurac, a i za takve stvari postoje majstori, danas su muskarci najmanje muskarci, zene sve vuku jos moraju i da zaradjuju, realno.
Ova zena izgleda ima veoma lijep brak sa hrpom g.o.v.a.n.a. Nema smisla raspravljati se oko ove teme. Kako god okrenes neko ne valja: zenama muskarci, muskarcima zene, i da zenama zene, jer se medjusobno ne podnose.
@Zena, zato djeca puše i piju u sedmom razredu. Po tvojim postovima se da zaključiti da nemaš više od 12 godina. Ne sramoti ženski spol pretstavljajući ih svojim stupidnim postovima. Siguran sam da ima dosta pametnijih od tebe da ih pretstavljaju. ;)
Razmišljanje ti ostavi pametnijem spolu i vrati se u kuhinju st.oko ženska.
To poredjenje ste vi izmislili, tupadzijo, jer zene smatrate slabijima, a da znas kakav bol zena uspije pretrpjeti pri porodu usitio bi se kao dijete na tuti! Vi se rasplacete kad se porezete, zato tisu!
Ne kaže se đaba za kukavicu i slabića da je p.i.č.k.a,prema tome ne s.e.r.i i vrati se u kuhinju gdje i pripadaš
Zene su naravno vazne, ali to sto ti kazes je cista gl u p o s t.
ovo onaj što ga je onaj debeli u onom zatvoru guzio :D. Čuj zvijezda :S a i kolko znam njega je mahone kilno :D
hehe uvijek je bio kriminalan..:D