"Ponosni smo što smo Amerikanci"
1
Lady Gaga proslavila pobjedu Baracka Obame
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nije uopste ruzna
ovdje dobro izgleda
NAPISATI: KELLY ROW \'N\' LAD NA JEDNOM MJESTU, A NA DRUGOM KELLY ROW \'N\' LAND JE UKLONILO SVE SUMNJE DA SE RADI O LAPSUSU NOVINARA KLIX.BA...AKO SE UOPSTE MOGU NAZVATI NOVINARIMA!
Naravno da ce joj biti drago , kad joj je brat masonski pobjedio :)
Pa ugao joj je \"legao\" što bi rekli...a prije slikanja je vjerovatno 8 sati bila na šminkanju i iznajmila je najboljeg fotografa da je uslika. Od 7987 slika koje je napravio ova je izabrana. I ti bi bio lijep da te neko natraska sa tonom šminke i stavi bagavce iza tebe da bi ti izgledao bolje.
Lady Gaga..carica
A koje je ta Lady Gaga na ovoj slici?
čestitke i od mene. selam
je.b.avo bih je u kurčić
da je vidis bez sminke...
TRANSVESTIT