Showbiz
0

Kylie Minogue svojim dolaskom obradovala publiku na prvoj ovosezonskoj utrci Formule 1 u Australiji

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Pop zvijezda Kylie Minogue je bila gost iznenađenja na prvoj utrci ovogodišnje Formule 1 u Melbournu. Ona je zajedno sa svojom sestrom Danii, prije samog početka trke posjetila australijsku F1 zvijezdu Marka Webbera.

Minogue i njena sestra su ispratile Marka Webbera na stazu poljupcima i zagrljajima, tokom nedjeljne Formula 1 Grand Prix utrke u Melbournu.

Portal news.au izvještava da su svi zvaničnici i Formula 1 zvijezde bile potpuno ignorirane u trenucima prije samog početka utrke, jer je publika bila potpuno fokusirana na Kylie i Dannii, koje su bile sa Honda timom.

Sestre Minogue, koje su bile vidno uzbuđene zbog blizine trkačke akcije, graciozno su mahale publici i smijale se. Kylie je nenajavljeno stigla u Australiju u četvrtak, u posjetu za koju se očekuje da će trajati nekoliko sedmica.

"Pomislila sam, zašto ne?'', izjavila je Kylie za Sky News Australia. "Ovo je prvi put da sam na trci u Melbournu, i drago mi je što ću biti sa Danii, koja ipak zna malo bolje o Formuli 1 od mene". Kylie je izjavila da se osjeća dobro, te da je sretna što može biti sa svojom porodicom.

F1 organizatori nisu znali da će se Kylie pojaviti na stazi, ali su sestre definitivno napravile potez koji je obradovao organizatore.

Sky News Australia je objavila da je utrci u Albert Parku prisustvovalo oko 105.000 ljudi, a policija je objavila "da je sve prošlo u najboljem ponašanju i bez hapšenja".