Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista: Ti nisi bas neki najbistriji, kako mi se cini....
cudno...primjetih da hodam na dvije noge..kao Srbi...jedem kad sam gladna..bas kao i Srbi...kad sam pospana-spavam... Oh, Boze...pa, ja sam Srpkinja...hvala Apis sto si me probudi iz tame i svojim snaznim argumentima prosvjetlio moje neznanje ....ja Srpkinja... :) e, bas si me nasmijao...molim te, pisi jos, objavi nesto da se nadje i u prodaji...ti si veci komicar od Chaplina. Tvoja glupost je naprosto simpatična. Imas fb...da budemo prijatelji...?
http://www.pogledaj.tk/
Za xx.Pitaš gdje je Vuk Branković?Pa on je i tvoj,kao što je i naš.Kada shvatite da ste Srbi, čijii su preci prešli na islam pod otomanima i da govorite i pišete SRPSKI JEZIK,da vam se prezimena završavaju na IĆ kao i srpska,da ako su vam preci prodali vjeru za večeru,nisu promijenili naciju,da u vama teče SRPSKA KRV,bez obzira što vi to ne prihvatate,tek tada ćete se osvijestiti i probuditi iz neprosvjećenosti i shvatiti da ste ono što ste bili i prije otomanske okupacije,a to je - SRBI.Srbi ste bili,Srbi ste i ostali.
Da su se Aljo i Neša slizali na vakat , da mu nismo kidnapovali familiju , da se nije svaka novinarska šuša prelagavala i izvrtala naopako sve njegove izjave , da se nekome nije svidila njegova fotelja na akademiji mi bi smo ga danas slavili kao najvećeg bosanskog umjetnika......što on ustvari ( htjeli mi to ili ne ) i jeste................ha ha ha
REALISTA,NABROJA TI SVE LIKOVE TVRDE SRPSKE VERE;A ĐE TI JE;BOLAN;VUK BRANKOVIĆ???
za tim sarajevo-x.com kako vas nije sram i stid da ne izbrisete komentare koje upucuje banjaluka vezano za srebrenicu stim postupkom podrzavate izjave koje on upucuje tako da vas mozemo izjednaciti sa njim. nastavite tako dok neko ne podnese krivicnu prijavu protiv vas zato sto podrzavete vrijedjanje srebrenicana i njihovih stradalih takvim gestovima
Hajd\', ne lupetajte gluposti. Ono jest da je Kusturica g..no od covjeka, ali u umjetnickom svijetu vrijedi vise od tog cijelog turskog festivala. I jest, eto sad ce on gorke suze liti sto ce ili nece otici u Tursku. Da imamo pameti k\'o sto nikad nismo imali, to bi vrijedilo i za narod u Bosni (i to sva tri konstitutivna, jer su jednako, samo svako na svoj nacin isfrustirani ovom nekad okupatorskom zemljom)
IGRA ZA ZELJU ILI SARAAJEVO CUJEM OSNIVA SE NOVI KLUB \"SADAKA\"\"
za@ REALISTA Nemoj molim te ici-tako si mi postao blizak kao rodjeni brat. Doorsi su ti otvoreni!-poducavacu te cojstvu bezplatno, a o srpskom junastvu necu ti nista pricati.
MOLIM VAS DA IZBRISETE KOMENTARE OD BANJALUKE-TURKOG KOPILETA
i posto si bolestan...ja odustajem od dalje konverzacije s tobom.
za@ REALISTA Hajde ti dusice moja draga uzmi Jungovu \'\'Mapu dusa\'\' i Hebrejsku \'\'Kabalu\'\',a pri ruci moras imati i Bibliju pa se malo obrazuj\'.Baj de vei\' Jung se danas smatra najvecim psihoanaliticarem,vecim od Frojda.Kada to procitas javi mi se na kaficu-Doorsi su ti uvijek otvoreni.
ČEMU SE UZBUDJIVATI. NIJE OVAJ ŠUPAK JEDINI KOJI PODRŽAVA RATNE ZLOČINCE A DOBRO DOŠAO JE U TURSKOJ. TO JE INAČE NORMALNO OD KADA JE ONAJ ŠTO SE UVLAČI ZAPADU U ŠUPAK NA VLASTI U TURSKOJ
Nesretan si ti covjek...uzalud na ovom tako divnom svijetu... Vjera je virus uma i bas kao i ostali virusi i ovaj se ispoljava na isti način: 1.pacijent je obuzet dubinskim uvjerenjem da je nesto tacno ili istinito. tpo uvjerenje nije utemeljeno čvrstim dokazima, ali za pacijenta je veoma uvjerljivo. ljekari takvo uvjerenje zovu \"vjera\". 2. pacijenti smatraju da je pozitivno sto je vjera jaka i nepokolebljiva, i to uprkos tome sto se ne zasniva na dokazima. pacijenti zapravo smatraju sto je manje dokaza, to je vjera isitinitija. poezani simptom koji moze biti prisutan kod oboljelog jeste uvjerenje da je \"misterija\", kao takva nesto dobro. niej je vrijedno razrijeavati. umjesto toga trebamo se nima radovati, pa čak i uzivati u njihovoj nerazrjesivosti. 4. zarazeni se ponasa netoleranrtno premazagovorniku suparnickih vjera. ponasanje te osobe moze biti nasilno i prema otpadnicima ili hereticima. moze osjecati neprijateljstvo prema drugacijem misljenju, poput naucnog.