Voli svoju suprugu
0
Kris Humphries tužan zbog razvoda
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muskarci inace sline za drocama, a ne obracaju paznju na one fine.
nepremostivi razlog = metar i 30cm razlike u visini
haloo SARAJEVO IKS KOM JE.BeNO SMARATE S TOM J.Ebenom FOKOM KIM I TIM NJENIM DŽIBEROM KRISOM...oladite malo....
Cim je cula za lafcinu Mevlida odlucila je da napusti ovog papka ;)
@ok i @@ok ma idite u k , puknem na ne bas finu, znaci odlijepim skroz, nista od toga, ne ide to, drugi put puknem na \"finu\" a i nju koliko vidim boli k, vise zeli nekog zayebanog, mada nece priznati sebi, ali ja vidim, tako da mi ta prica vise ide na k.. Nek idu sve u p m
i ja volim tvoju suprugu
E moj Chris pa sta si ti ocekivao. Ti si samo ispodprosjecni nba igrac, a ova zecica se malo poigrala s tobom. Nista ti nije falilo, i tebe je promovirala sad to iskoristi ionako je strajk u nba.
Ti je volis, ja je j.e.b.e.m.
upravo to mislio reci, ali vidim vec neko napisa. Naravo da je i obratno, znate sa kim neke \"fine\" cure zavrse.. Sustina je ista.. ovi fini/fine se neckaju pa onda kad neko \"sasav\" ih pokupi onda tako i zavrse..
@ ok Ne bih ja rekla
well apparently she doesn\'t love him.
Ista stvar je ia sa ženama.
A mozda mu je mali :D
koji levat nek te irazdila budalooo.. da si pametan pa da si je dobro idegenecio ...
Who -the fuck- cares?
Who cares?
tako ti je to sa tim stvarima, jedno voli drugo kulira, samo treba gledati da si ti onaj koji kulira...