Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
porodica umnih bolesnika, zao mi djeteta vec
\"sestra mnogo poznatije Kim\" ajde prestanite nam i vi jos pametovat nepismena gov.na, kao 1. zasto je bitno, kao 2. boli me taki sto je poznata i sto je ova rodila a 3. gdje necemo znati da je poznata kada svake sedmice pisete o njoj ko da je salivena od zlata.
kardashian - ime za opaku bolest koja se manifestuje kroz ljenost, ogromnu glupost i veliku zelju za slavom.
@ asa nije u Ameriki vec u Americi hahahaha
...dno...najljepši i najbolniji trenutak u životu svake žene treba da posmatraju desetine miliona retardiranih humanoida...
Sestre Kardashian se posrale na pod, zov\'te novine, televiziju, radio, to su ipak vijesti!
Pa kad ih prave pred kamerama, ne cudi sto ih tako i radjaju.
I dont want to live on this planet anymore...
ovako se poradjala i napoznatija bosnjakinja selma bajrami,medjutim poslije poroda nisu mogli utvrditi ko je beba a ko majka jer su iste velicine i inteligencije hihihihihihihihihihihihihihihih
Sljedeća vijest glasi \"pogledajte kako kaki Kim, njena sestra, te čitava porodica Vardašian..
Jel ima i epizoda kako je zacela dijete.
Ovo može biti slavno samo u (idiotskoj) ameriki
sta mislite da obavite neku info.slicici, video i sl kako \"NEKO\" PRAZNI DEBELO CRIJEVO??????????? Pa stvarno vise sa dokle sa tim primitivizmom! Tehnologija treba ljude da vodi u napredak a ne u propast!!! P.S. Upravo vi MEDIJI od nekih nebitnih likova pravite \"ZVIJEZDE\" ala ovih glupaca!!! Vi im pridajete vaznost jer imaju s..., g..., p.... itd. A koja to zena nema sve to??????????
opskurna bica kardashian...
Kad ce novi pornic?