Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte ljudi prestanite sa tim glupim komentarima, sta danas vise nitko ne smije izraziti svoje iskreno misljenje i stavove??? Zena je komicarka i njen je posao da ismijava ljude i njihove osobine kao takve... stvarno ne znam zasto mislite da netko treba biti kaznjen samo za to sto je iskren...
zasto se klix bavi ovom glupacom ? nema potrebe kopirati vijesti sa stranih portala, jednoatavno objavljujte normalne vijesti, a ne sve redom da popunite sadrzaj, iako je ovdje 90% sadrzaja smece.
Da je pare koje je potrosila na plasticne operacije donirala ugroženoj djeci možda bi imala šansu ući u dženet ali sad je bogami najebala ima da je satan satare u džehenemu.
Cionistička kur-va
Neda Bog kratku smrt nevjernicima!
Malo prije nego će je snaći ovo što ju je snašlo, izjavila je kako sve Palestince treba pobiti. Da ne govorimo o tome kako je uvijek bila spremna na ismijavanje drugih! Vrlo zla osoba!!!
Nema ništa "rutinsko" kod operacije sa 80 godina ali et˙ šta ćeš bila komičarka do kraja...