Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve su najbolje,nema da zulja :)
I kao nesto joj fali. .....ma daj taj nije p....ke očima vidio ko kaze da ne valja
Bolje da ljuja nego da zulja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ona "plus size" nego je "skinny", ako se gleda neki sjeverno-americki prosjek. U svakom slucaju, izgleda zenstvenije i zdravije od onih anoreksicnih kostura koje u modni svijet guraju modni kreatori (pederi), jer ih podsjecaju na djecake.
:*)
ako je ovo skinny onda sam ja anoreksična! žena je ugodno popunjena, ali nije mršava!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
malo je reci da je dobrA
lijepa je, simpaticna i sexy. ima visak kilograma ali zna da ih nosi, svaka cast na samouvjerenosti, poucno je, inace su zene uglavnom nezadovoljne izgledom i zbog toga nesretne, ali mislim da je vise to 'u glavi'.
ljulj
Podero bi je da mi oce dat ko ko da mi oce dat :(
Ovo je reci žensko,a ne one iz mesare za 10 maraka sa kostima :D
Savršenstvo bez mane :))
Da mi je znati sta vi vidite kad mozete reci da je ovo zgodno??? Noge joj izgledaju kao puding. Daleko od tog da se treba sakriti, ali zgodna nije sigurno, vec pozamasna.
Naravno da je, zato i pitam. Ja ne vidim ni z od zgodnog, dapace bas suprotno. Iznenadio me toliki broj komentara.
ZeMske ;)))) Ma znam i dobro je dok je tako, ali u ovolikom broju....to nisam ocekivala ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
naporni ste s tim "prava žena", ja kao mršavica mogu reći da ova žena dobro izgleda, ali opet nema potrebe da se ovakav članak pretvori u pljuvanje po mršavim ženama!!
Ne pljuje? Svaki drugi kom. pljuje, čitaj vire kosti, pa smeta mi što se pod "pravu ženu" smatra višak kg-a, a sve ostalo naziva kostima i anoreksičarkama iako je to daleko od istine.
Ovakve masne su najbolje :)
fuj kakva je kobila debela
BOMBA !
Pretpostavljam dobra za taslacenje... ostalo... ugh.
Obicno bure.
...članak vapi za onim @qlface...
Ma ovo je prava zena "U toku svoje karijere se mnogo puta nalazila na meti onih koji su kritikovali njen izgled, govorivši joj kako je predebela, te joj davali savjete o tome kako bi trebala da smršavi." Ni govora ona je tacno kakva zena treba da bude
moja hanuma ima obline :D I hvala puno a za trojku cemo jos da popricamo :P