Druga stana ljepote
0

Kim Kardashian "uhvaćena" bez šminke i visokih potpetica

Sarajevo-x.com
To je prizor koji se ne viđa često, Kim Kardashian potpuno bez šminke, nakita, visokih potpetica, ispeglane kose... No, dobro je upoznati je i takvu, za promjenu.

Nedavno se u žutoj štampi moglo pročitati kako se najpoznatija starleta na svijetu posvetila vjeri, nakon što se razvela prije nekoliko mjeseci. Navodno je počela redovno odlaziti na službu u crkvi, a namjerava osnovati i grupu za čitanje Biblije zajedno s još nekoliko prijateljica. Nadajmo se da u svemu tome nije zaboravila na svoj izgled, jer je, htjela ona priznati ili ne, to upravo ono zbog čega je Kim to što danas jeste.

Kim su fotografi jučer snimili u Los Angelesu kada je u svom bijelom Ferrariju stigla u lokalnu teretanu. Popularna 31-godišnjakinja je bila odjevena u crne tajice i potkošulju, ali je po izlasku iz automobila stavila sunčane naočale, vjerovatno čim je primijetila fotografe.

No, samo nekoliko sati kasnije Kim se ipak vratila u formu. Vjerovatno je željela dokazati kako ono što su fotografi snimili malo ranije nije prava Kim pa je na Twitteru postavila svoju fotografiju na kojoj je u rublju iz njene nove kolekcije, a nešto kasnije je uslijedila još jedna fotografija i pitanje upućeno fanovima: "Sviđa li vam se moja nova frizura?"

Kako god bilo sigurno vam se više sviđa ona "standardna" Kim koja zavodi i osvaja muška srca.