Poznata starleta je ponovo slobodna
0
Kim Kardashian se razvodi nakon 72 dana braka
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sedamdeset i dva dana na mom srcu lezi rana, nije rana od bolesti, vec od tuge i zalosti
Majmunisanje.
hahhaha znao sam, koja glupaca hahahahhahaha
J.e.b.e.m ja vama najmilije nesto o njoj pricate vi ovdje bez marke sjedite i gluposti pisete cura ima sve u zivotu a ubjedljivo najljepsa djevojka koju sam vidio ;)
ovi armenci su propast gdje god dodu uniste sve cigani ovi nasi im nisu ni do koljena Ovu treba u zatvor staviti za kvarenje omladine ko ga briga za njene marketinske trikove zvane razvod braka bla bla bla jao ozalosceni smo veoma zbog tebe Kim trebala si ranije da ocete svi armenci ispaliti iz LA daBog da
VOLIO BI PROCITATI VIJEST KAKO SE SLUPALA U NOVOM AUTU I KAKO SU JE SKUPLJALI LOPATICAMA ,,,,DROLJA!!!!!!
Kim nemoj da places sto te necu, tolka nikad ne bi stala u mog Golfa dvojku...
....
e moj krise levatino skupo ce te kostat ta jebacina
72 dana,za svaku pohvalu,s obzirom da je to ipak showbiz,za par dana napisite kako se ipak predomislila,ili pak nije..... koga jos zanima razvodi li se ona ili ne,novinaru GET A LIFEEEEE!!!!!!!!!
prototip niskoguze sponzoruše!!!!
nadam se za njega da je sklopio predbračni ugovor, jer će ga starleta inače olakšati za mnogo love.
PUŠĆENICA! :D i pušćenac! :P Papak bjelosvjetski i ku.rv.a kakva se ne srece cesto..!
Kretendusu, lakse je i jeftinije razvest se u BiH nego u USA.
MORA DA VAM JE PLATILA OVA KIM KARINASIJAN PA JE UPORNO REKLAMIRATE...
@wili Znas li sta je pisac htio reci ovim stihovima? Naime zena ima otprilike gore dole toliko dana menstruaciju u godini, pa lik nije mogao mecati i od muke zapjeva 72 dana na mom srcu leyi rana, nije rana od bolesti vec od tuge i zalosti:)
ko je kim ? jel se to zvace ??