Ulazi u politiku ili se samo šali?
27
Kim Kardashian razmišlja da se kandidira za gradonačelnicu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametni pasivni ljudi dolaze pod kontrolu glupih aktivnih...svugdje u svijetu!
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati !Kao da je nas nobelovac mislio na ovu gospodjicu
Still better mayor than Džasmin
najsmijenije od svego ovoga je to da ona \"razmislja\"
pa ionako je sve samo show, zar ne :)
ova karinas moze biti nacelnik u fabrici kurtona
Kakva Kurosava...Ljubiteljica čokoladnog mandinga.
Jos im samo to fali ..
Ovi naši političari nisu plaho pametniji od Kardashianke, pa ako mogu oni može onda i ona.
NOVAC I NOVAC !
Sta li je starleta? Citam da su Kim i Paris Hilton nekakve starlete, a ne znam sta je to. To su osobe bez zanimanja i talenta koje se slikaju, koliko sam ja uspjela da skontam.
mozda ima, mozda nema
Zna li neko ima li veceras voz na relaciji Gornji Vakuf-Zenica ?
ova nek se kandidira :D http://adf.ly/1663782/rihannawithlotmoney
Žalosno je to što je ovakva ku....a , bez ikakvog talenta i morala, i bez značajnije koristi za planetu zemlju, idol današnjim curicama a Bgmi i nekim curama (znam ih lično) i smiješno je što joj pridajete toliki značaj, očigledno je neko u KLIXU ludo zaljubljen u ovu beznačajnu osobu.
BACI SISU DA SE IGRAMOO, IGRAMOOOO, IGRAMOO\'O\'OOOOO.....
u ovom svijetu je dovoljno biti budala da postanes slavan bogat i poznat... ne vidim razlog vise zasto bi se neko obrazovao i pisao krv i znoj da se obrazuje kad mozes bit jednostavno krmak....