Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu kim je sevap oderat i ubit k-u-r-c-e-m i poslije toga uletiti u redakciju saxa i j-e-b-a-t im milu majku dosadnu!
samo da mi je znati ko je pacenik iz redakcije koji d.r.ka na doticnu gospodjicu
uff ja mogu reci cim procitam kim kardashian meni se diže...redakcijo hvala i ja je volim najbolja je treba na svijetu :-))))))
ALBERT EINSTEIN je pogrijesio, ljudska glupost nije beskonacna, KIM KARDASHIAN ju je odavno DOSTIGLA
jes to sve sto kazete, ali brate svako od vas bi joj ga plasiro u rašlje.
Pa majku ti hurvarsku sve si to na čkiPi uzela pa nije ti od safuna digni tabane i dobijaš to sve al upakovano
090 292 034 donirate 3 KM za liječenje našeg Nedžada Beširevića
Ja bas volim da citam o Kim, samo pisite o njoj! :)
razmazena k.ucka
ukrali su veliki crni dildo od 32 cm.
Prosto više zadivljuje ograničenost i sposobnost ove J E B E N E redakcije. Može li makar jedan dan proći a da vi ne objavite nešto od ovog smeća? Evo, de nam se predstavi K U R V O da znamo ko nam servira ovo smeće! Smiješ li K U R V O reći svoje ime i prezime?
ubacite goluba u pvc kesu i eto vam kim prekardašian
vjerovatno isti sto \'ta krade\' hehehehehehe
Prdara stavila vibrator u kofer, tokom transporta u aerodromu se on slučajno upalio a osoblje koje pregleda prtljag pomislilo da se radi o eksplozivnoj napravi, otvorili kofer vidili o čemu se radi i odstranili ga iz kofera da ponove ne bi došlo do lažnog alarma. Tu nema ništa sentimentalno, samo seksualno.