Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni samo nije jasno zasto sarajevo-x pise o njoj kad te emisije niko ne gleda kod nas. Mora da se sarajevo-x-u svidja pornic pa zato ima clanaka dosta..
IQ ti je veličine sobne temperature, tuko jedna
To nije mišljenje, to je činjenica, idiote.
A da se pogleda šta jedete kad odete u McD, e to obavezno pogledajte Food inc i TED award kad je dobio Jamie O..Imao je lijepu prezentaciju...Sarajevo ljubavi moja, nema te više...ostali su samo tragovi na asfaltu i djeca koja oboljevaju sve ranije i ranije...
Pa da vidiš kako jedan od \"naših\" velikih mesnih industrija zovne mesare u 3 ujutro, a ja ih gledam redovno, sve suhotinu od 20 godina i više, prepakuju u proizvod kao da naše, a ovamo Argentina...Najstarije što sam vidio je pečat 1947g...Pa odnos ovih svježih Hr mesnih proizvoda...da vidite gdje ljeti ostave svježe meso, dok mesari iz tržnog centra ne skontaju gdje će sa njim ? Na asfalt, dragi moji, na asfalt, ispred ulazne rampe...žuri se vozaču...nema on vremena...kakvi zakoni, ba...kakav Food inc...ne trebaju vam \"oni\"...mi smo sebi sami dovoljni ! Ovo nešto, Kim vako,nako...kakva ba Kim, OBN...Pa na tome su zasnovani...šta će drugo puštat, da u narodu aktivira gen zaglupljivanja ? Možda, Meraklije ili Znanje i imanje ? Davno je prošlo vrijeme emsija Rodna Bosno, daleko odosmo...Nema više toga...Što smo Nedjeljom bili Zajedno, bili smo...Sada samo kapitalizam. 1% živi, a 99% gladuje...A Food inc. već vlada htjeli to vi li ne..08:34h, a vještice nema:)
@CLO Nema na čemu. Pogledaj obavezno FOOD , INC. i vidjet ces koji je to sistem bolestan i retardiran. Kako ce oni i svijet unistit ako im se dopusti
Joj nije valjda opet počelo sa Kardašijankom? Kukala nam majka, taman sam mislio da su je moderatori zaboravili! Sad će svaki dan opet o njoj....
slika se ubila za cummshota!!
sto su mi zanimljivi ovi sto kaxu - glupi u Ameriki gledaju ta sranja. A sta vecina vas u BiH i Juropi gledaju pametnija sranja?? hhahaha...garantujem da pola koke u BiH se lozi na nju...al garntujem.
@haha hvala na savjetu za dok. idem gledati :)
Prepala sam se, evo tresem se k`o Banja Luka! :)))) Inace fatas po ovom portalu ili sam ja izuzetak? :)))
nisi lijepa al\' si glupa, sta te gabri
dobices ti pornic i to hardcore samo kad te nafatam ku.jo
Podero bi je ko lamelu uz Mahmutovac
Koji komentari covjece
zicagu javila da je izjavila... Smiješna karavlaška drolja
kako bi je zalio jogurtom po cvikama, mama joj je pravo dobra, da mi se s njih dvije malo intimno druziti... kimmica je hebozovna koka, nema sta !!!