Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVA JE OVO VIJEST??!!! WTF??!!!!
Ma džabe, ja bih ovo otreso vi kako hoćete.
I ko kaze da za uspjeh treba znati nesto, evo Kim potvrdjuje suprotno, doduse objavit milion fotki na Instagramu je mozda uspjeh u danasnje vrijeme.
Ma kako nije uspjeh, trebalo je i to napraviti, nije joj bilo lahko. hahahah :P
Valja ga primit i od crnca u bulju,nije ni to lako :D
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nije se pojavila ima par dana, pa bilo je i vrijeme, vec sam se zbrinula sto je nema. Nije ni dijete za svakoga, ali ga nazalost ima.
skontala je da kad je s njom na fotki, svi vise komentarisu malu... prava mati...nece da joj je dijete predmet komentara :/ izrezi je, nema je, tu je samo ona u svoj svojoj egomanijackoj mahnitosti!
kakvu ti pravish zaprshku za graha?