Vilu u Bel Airu platili $11 miliona
4
Kim Kardashian i Kanye West kupili zajedničku kuću
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ pipi Udaj se za mene lutko, i imat ces sve to.TOMBW
Hocemo u gym Kim? Kenny, duso, imas u kuci gym. Odoh do kina? Aba Kenny, imamo kino u kuci. Odoh malo igrati sa rajom basketa--- Kenny stani, zovni jarane ovdje imamo kosarkasko igraliste u kuci. Pokusavam zamisliti kako bih se osjecala da imam sva ova cuda u kuci. Sve kada imas od stvari... Hmmmm...
Ovo je ono kada pop ima masla i guzicu maze...(narodna izreka)
Sve prekonoci, e sad ce morati da sacekaju 20 god da u dvoristu naraste drvece, ne moze sve preko noci.
kupili tj kupio gradilište neka mu je bog na pomoći sa ovom ku.r.v.etinom
Nije ona kupila,VI kupili..
ako vam ovo na slici lici na kucu ja ne znam, ovo vise dodje kao neki feudalni posjed sa dvorcem, sa seljacima (u ovom slucaju radnicima koji kose travu i sto sta jos rade)..
Ovo je bas bezveze.. Fatn Lucky Luka :D
mogu ugostiti citavih 24% drzave bosne u basti hihihihihihihihih