Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudno je balkanskom primitivcu da neko ko je slavan i pun para ne glumi nesto kao sto je ovdje slucaj. Frajer se voza vozovima i rado zastane da poprica sa neznancima zbog toga je omiljen svugdje.
Tvorci Akrapovic auspuha su porijeklom iz Zenice
U Hrvatsku stalno dolaze zvijezde, i zimi i ljeti.
Teško je biti fin….
Pitali šta mai u Matixu. Imal’ posla?
Ja kakav ce biti,nije kloniran kao Bill.
Keanu Reeves je poznat po tome da je prizemljen, vozi se sa narodom u vozu itd. Moc novca ga nije zaslijepila, normalno se ponasa, oblaci, i zastane sa prica s ljudima, itd. (Sto se ne moze reci za mnoge druge slavne glumce itd). Nesebicno pomaze potrebite. itd itd. Jednostavno covjek.
Pa samo kod nas prominacija dize nos i misli ko je on
Cuj sasvim obican covjek, a kakav bi trebao biti? Svi su oni ljudi kao i mi sa svim mahanama i nedostacima. Od gluposti narod pravi svetinje
Zvijezde stalno u Hrvatskoj.
Malo ne razumijem!? Od kada titule i zanimanja predstavljaju kakav je ko covjek? Koliko je meni poznato, takvo nesto se mjeri karakternom osobinom!?
ono osoblje konta kakvi bi mi bili sa nama niko ne ni mogao pricat?
haha.pa tako i misle