Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Bosni bi imala titulu nezaposlene
...amidža, bolan...imaš princa bakira, princa dodika, i princa čovića...
Zasigurno, kada je i njezina baka bila francuska kuharica i guvernanta! Alice
"Mislim, plakati ili se smijati. Zivimo u 21. vijeku, a jos se "igraju" princeva, princeza, kralja, kraljica, ni djeca se u vrticu vise ne igraju "princeza"... Zalosno! " To se zove tradicija. Nema svako drzavu od juce. Da je srece i mi bi imali kraljeve, princeze,... Koliko ja znam sve te kraljevske porodice nemaju izvrsnu vlast nego formalnu. Da imaju uticaja, imaju. U Arapskim zemljama je obrnuto. Imaju apsolutnu vlast.
@commi a je li Tito bio svojevremeno kralj ?
Živim za dan, kada će drug Putin, narediti ravnanje Londona i Washingtona, nuklearnim bombama !!!
Mislim, plakati ili se smijati. Zivimo u 21. vijeku, a jos se "igraju" princeva, princeza, kralja, kraljica, ni djeca se u vrticu vise ne igraju "princeza"... Zalosno!
e moj amidza...a šta su vam oni kraljevi po arapskom svijetu...koliko se ja razumijem u islamska učenja- monarhi nisu dozvoljeni te veca prava od ostalih po rodjenju od drugih isto tako nisu dozvoljena...ali opet eto ih pun arapski svijet...tako da nije samo do engleza...! a sto kaze i commi naš bakir i kompanija opet mislim da imaju više pod palcem i od same engleske kraljice!
TITULA " REPTILA" REPTILSKE LOZE
fakat mi nisu jasni, ko da zive u prahistoriji. cuj ja sam kralj, princ kuratz palatz. trebamo odvajati pare da se kraljevi koorche a yebo ceste, skole i ostalo
Treba pobit ta sva ta "kraljevska" go-vna !