Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njen ćale poznsti Francuski glumac je ružan ko lopov. Tako mala jest lijepa sreca nije od oca genetiku povukla. A jedna je Monika . Da je ista mama,nije.
Ma nisu se u putu srele, kakva kopija. Mater jedna od najboljih zenskih koje je svijet filma vidio, ova obicni prosjek.
Povukla od oca gornji dio lica srecom feminiziran jer otac je fakat ruzno je reci ruzan. Da je dostigla majku ni blizu, ali lijepa djevojka, vise neobicna doduse.
Podvodjenje sopstvenog dijeteta
Allahu dragi jes lijepa, na mater nema šta.
I pričate o internet nasilju i pritisku, a djevojku koja tek gradi svoju ličnost poredite sa majkom, koja je jedna od najljepših žena svih vremena. Djevojka je lijepa na svoj način, niti može niti treba biti kao majka, ona nek gradi svoj život. Na kraju krajeva tata joj nije bio lijep ali je ipak oženio Moniku Belluci.
puno belegija u zivotu...
Genetski jebozovne
jedna je Monica
al čuj.. nova mlada mada modne industrije..
Al u goozici.
Dobra mala bas