Dirljive uspomene
28

Kćerka Brucea Willisa dirljivom fotografijom prisjetila se trenutka iz djetinjstva

I. B.
Bruce Willis sa svojom najstarijom kćerkom
Bruce Willis sa svojom najstarijom kćerkom
Otkako je slavnom glumcu Bruceu Willisu dijagnostikovana afazija, njegova porodica koristi svaku priliku za zajedničke trenutke. Njegova 33-godišnja kćerka Rumer Willis sada je podijelila uspomenu iz djetinjstva sa svojim ocem.
Glumčeva najstarija kćerka koju je dobio sa Demi Moore u posljednjoj se objavi na Instagramu prisjetila uspomene iz djetinjstva sa svojim ocem.

Na fotografiji nalazi se Rumer dok je još bila djevojčica i njen otac koji je nježno ljubi u čelo.

"Papa", napisala je kratko dok su se ispod nizali komentari podrške upućene glumcu i njegovoj porodici.

"Bruce je najbolji glumac ikad. Legenda. Molim se svim srcem za njega i njegovu porodicu", jedan je od njih.

Ranije ovog mjeseca, Rumer je obznanila kako je glumcu dijagnostikovana afazija zbog čega se ujedno odlučio i povući iz glume.

"Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu porodicu i jako cijenimo vašu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao snažna porodica. Kao što Bruce uvijek kaže, 'Live it up', tako i mi zajedno planiramo učiniti upravo to", napisali su u zajedničkoj poruci.

Willisova supruga Emma Heming s kojom ima dvije kćerke 10-godišnju Mabel i 7-godišnju Evelyn, kao i njegova bivša supruga Demi Moore sa kojom ima još i kćerke Scout (30) i Tallulah (27), potpisale su se ispod iste.

Također, izvor blizak porodici rekao je stranim medijima kako je porodica Willis zahvalnija nego ikad na zajednički provedenim trenucima.

"Njegova porodica čini sve što može kako bi bila uz njega, rekao je izvor, dodajući: "Svi su se okupili oko njega kako bi mu pomogli da se nosi s onim što dolazi", zaključio je.

Afazija, podsjećamo, u potpunosti može oduzeti sposobnost komunikacije, a može biti uzrokovana moždanim udarom ili tumorom na mozgu.