Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je njoj kad je navikla klecati
@Jastadasta taman se namjestila....
Jao sta vi objavljujete ne vjerujem.
Ova zena je zmaj. Petoro djece od kojih je jedno sa posebnim potrebama. Meni zdravom mrsko ustati po casu vode, ona na koljenima hoda. A ovdje se nasao klub 99 da komentarise: "krava" "bas mi je drago" i sl. Koliko moras biti plitak za ovakve komentare?
Debilisana krava
Kakav debol moras biti da na koljenima puzes pored kolica...fkt
Prirodna pozicija
who is?
Dzaba joj sad sve pare svijeta, "vracena" je u polozaj kojem pripada. (Ps. i kad obicni smrtnik slomi ovako stopala,tretman i duzina lijecenja su isti). Ibret za novcano jake i nemoralne osobe. NOVAC JE BITAN, ALi NIJE NAJBITNIJI.
Ne znam ko je i nisam čula za nju ali to nije važno. Nego kako ona nije čula za invalidska kolica?
Opičena milfača.
Pretpostavljam, a kako i svi ovdje pisu, da je tako i pocela karijeru. Sad kad je malo zasla u godine i izgubila popularnost, pokusava ponovo na koljenima vratiti paznju na sebe.
Ljudi svakodnevno umiro od ove kuge, a vi objavljujete kako je neka bogata treba slomila dva prste puzeci?
Jasno mi je da je Klix objavio odron clanak, ali kakvi su ovo odron komentari...
pcka uvijek ispravna
Ih u tom.polozaju njoj je najudobnije
Kakve su joj ovo žvalje jadna joj majka.
nek neko ovoj zeni da stake.