Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvoji mene molim te
Novinari i/ili prepisivači klix-a bi trebali barem znati da se osobna imena pišu velikim početnim slovom. Nebuloze, laži i obične nepismenosti i nelogičnosti koje se ovdje svakodnevno mogu pročitati da i ne navodim. Ako su nam ovakvi tvorci tekstova, što možemo očekivati od obična svijeta?!? Nismo li dovoljno bili pasivni spram svega, pa evo i nepismenosti?!?!
Kcerkica zeli novu igracku, mamica ce da nabavi novu igracku. I sta kad igracka od krvi i mesa dosadi?
Samo ti sebi usvoji Katy, tvoja zelja, tvoja odluka. Dovoljno siromasne djece na ovom svijetu. Ko zna za sto je dobro.
jbt ponsaju se kao da su djeca kucni ljubimci rastegni noge pa porodi sebi
Bolje bi joj bilo da usvoji mog malog. Bio bi joj plaho zahvalan i na najbolji nacin bi joj ga zavalio.
usvoji mene, ili da zajedno pravimo drugo :)
Eh ovako, imam ideju, posto I kcerka od halle berry zeli sestru koja se isto navece moli bogu , najbolje je da se njih dvije spoje I sve ce biti rijeseno. Bez ikakvog troska usvajanja, koje pretpostavljam da Im je \'preskupo\'.
...ja s dečkom planiram da usvojim bebu iranca...
came for katy.. left for porn..
@klix ...de bolan, turite neku drugu sliku...google pa na slike...ope će mupkinje da balavi po dekolteu...