Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Katie, ne znam koji si K uopšte ušla u vezu s kepecom, to se iz aviona zna da takvi imaju komplekse kada su u društvu s visokim ženama. Sada pamet u glavu, i nađi mužijaka minimalno od 190. :-)
Nemogu da shvatim da mnogim zenama koje imaju problema u braku treba vise godina da se razvedu. Danas netreba niko nikoga da trpi.
...aj, lijepo od tebe...neću belaja u haremu...treb\'o bi nato da mir zavodi :)
budem cuvala tajnu... :P
...pride mi je victoria silvstedt zaručnica :)...mmislim, jedna od...al\' nemoj reć\' nikom...
\'provalila\' . . . ;)
...šta da ti kažem, provalio si me :)
commi radi na portalu...sorry commi al sam si se izdao brisuci svoje komentare nakon par dana...sad ces i ovaj moj definitivno... ;)
@ja ...jes\', na štiklama...
Tom je visok 1, 77
nisam visok, al sam velik
Ovo je, neosporno, izuzetno važna informacija i ja se duboko zahvaljujem Klixu što ju je objavio. Imam, međutim, jednu nedoumicu - zašto je Katie plaćala u funtama, ako je kupovala cipele u New Yorku? To me kopka čitav dan otkad sam ovo pročitala. Sigurna sam da se funte nisu pojavile iz nekog banalnog razloga poput, recimo, nesposobnosti prevodilaca i urednika da tekst (iz, recimo, Daily Mail-a?) prilagode lokalnom kontekstu ili barem elementarnoj logici, pa kontam da mora postojati neki dobar razlog zašto su nam Katieni troškovi predstavljeni u funtama, iako su originalno sigurno bili u dolarima, a ako ih već preračunavamo u drugu valutu, na bosanskom portalu bi trebali biti u konvertibilnim markama... Garant nešto vezano za sajentologiju, hm?
...ko m eofo naFali ? :))
Ima bradavicu ko pecat od mjesne zajednice !!!
ispala joj s... nas slici, o yeah I would like to lick it hard
Svuda podji zum COMMI dodji...(:
Sastavio bi je ko djete lego kockice