Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.
Baš je sretan.
Zasto njoj dajete toliko medijskog prostora? Ko da ona zanima nekog u BiH. Vratite se vi boljim temama od ovih nebitnih likova...
Ako ne zanima nikog u BiH zašto se onda u svakoj kafani ore njene pjesme??
Udara po Lady Gagi, Beyonce, Kim Kardashian, sada i Amy. Težak je život pravih umjetnika hahaha
Karleusa vrh...bar sto se mode i iskrenosti tice...ostalo danas i nije toliko vazno
koga boli ba k i da je tako , a i za tobom i tvojim pjesmuljcima i lakim notama .. zali se UN-u , izaći će ti u susret :)
Pa sta i da jeste bilo s njezinog koncerta. Taj djelic snimka ulazi pod Fair Use gdje imas pravo koristiti radove drugih bez da si ih pitao, pod uslovom da od toga napravis nesto novo sto donosi kritiku, nova saznanja, neki novi smisao itd Na engleskom: Fair use is a legal doctrine that permits limited use of copyrighted material without acquiring permission from the rights holders.
isti vrag. karleuša je totalni antitalenat, dok ova Amy ne zna ni svoj pjevat zaboravila tekstove
Kerusa dosadna!
ma to je ona nastupila kao predgrupa, samo se ne sjeca.. :))
Hahhaha a otkad su se to drzali koncerti na Kalemegdanu?? Ocito zivim u nekom drugom univerzumu
Udala se moja crna draga, otisla mi kao mladost s praga, daleko, u pravcu proleca Jutros mu je i sina dala, imenom ga mojim nazvala, a kaze da me se ne seca Ja sam bio poslednji, sto ti je krisom u sobu svratio, one noci kad sam te, na -10 za Beograd pratio Ja sam bio poslednji, kome si tada srusila muski san, mogu valjda prvi bar, da ti se javim i sina cestitam Da joj pisem nikad nije dala, pokloni su ostali bez "hvala", da dodjem, nikad me nije pozvala..