Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karleuša užasno podsjeća na nekog transvetita, izgleda kao da je sva fixirana i naštimana. bez obzira na sve to, koliko sam upratio nije loša osoba.
lijepa na tatu.
Hahaha sad si me podsjetila na jednu frendicu sa oskudnim poprsjem, komentiranje istog na vlastiti racun "gore sam na tatu, dole na mamu." xD xD
uvreda za cevape je da se uz njih pije vino i pivo ili neki sok.samo jogurt ili kefir ide uz cevape.
A sta zna seljanka u versaći haljini iz novog pazara
Dobrodošla u Sarajevo !
Ma sta ti baljezgas,znas ti najbolje.Mars silikonska kravo.
Jeco,pravi cevapi,nema klempe
aaaa...
Cevapi i bijelo vino? Zeno uz tamno meso se pije crno vino.Bar bi ona to trebala znati. Bijelo vino uz bijelo meso (riba, piletina)
lala
Uummm dala si mi inspiraciju ..
Orgazam ima 6 faza: Astmatičnu Ah! Ah! Zemljopisnu Tu! Tu! Matematičku Više! Više! Religioznu Oh Bože!! Samoubilačku Umirem!! Ubilačku Ako staneš ubiću te!!!! :))))
A jes ruzna! Pa zar je moguce ovo zvati ljepotom I atraktivnom?
Mandjo sam cevape po cijeloj BiH ali najbolji su mi bili kad Asima Tandare u Bihacu na gradskoj pijaci.
Na pijaci!
Neka baraka! Asim je inace kuhar a i dobar fudbaler bio...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jest ruzna nju ne bi ni sa duplim "branimir glavas":-X
dobra ova kerusa svidza mi se ,nebi nikad reko da se bavi turbo folkom..
Jao, i meni cevapi najbolje idu uz vino "Domaines Barons de Rothschild Chateau Lafite Rothschild", staro jedno hiljadu godina, Armani odijelo, Louis Vuitton cipelice i Mercedes SL500. Naravno, samo luk od priloga. Volim tako ponekad da sam medju obicnim narodom. Isto kao Jeca, estradna umetnica i diva.
zaboravio si i Versace pepeljaru..kad je bal, nek je maskenbal. :P
Zaboravio sam i Rolex, ali ne volim da se razmecem "brendovima", kao ni Jeca. Skromna je ko Pepeljuga i uopste nije umisljena seljancura.