Kontroverzni reper
0

Kanye West u novoj pjesmi poručuje kako želi prebiti dečka Kim Kardashian

N. O.
Kanye West i Pete Davidson (Foto: Twitter)
Kanye West i Pete Davidson (Foto: Twitter)
Ye, reper ranije poznat kao Kanye West, prozvao je Petea Davidsona - novog dečka svoje bivše supruge Kim Kardashian u novoj pjesmi, a poručio je i kako ga želi prebiti.

Reper je u petak objavio novi singl pod nazivom "Eazy" s kolegom The Gameom, a pjesma uključuje i stih o Davidsonu koji je u vezi s Westovom bivšom suprugom Kim Kardashian.

"Bog me spasio od te nesreće/ samo da mogu da prebijem Petea Davidsona", kaže tekst pjesme.

Davidson, član glumačke ekipe u emisiji "Saturday Night Live", navodno je počeo izlaziti s Kardashian krajem 2021. godine nakon što je u februaru te godine podnijela zahtjev za razvod od repera.

Bivši par je bio u braku sedam godina i imaju četvoro djece: North, Sainta, Chicago i Psalma,

Također se dotakao svog razvoda u pjesmi - nazvavši ga "najboljim razvodom ikada" nakon što se preselio preko puta Kardashian. Ranije je objavljeno da je Ye, koji izlazi sa Juliom Fox, kupio kuću u toku pravnog postupka.

"Tata bez starateljstva, kupio sam susjednu kuću/Šta misliš koja je onda svrha biti stvarno bogat?", kaže dalje u tkestu.

Pjesma je objavljena nakon najave intervjua za Hollywood Unlocked, za koji je govorio i o nedavnoj svađi između njega i muškarca koja se dogodila u četvrtak u Los Angelesu.

Incident se navodno dogodio nakon što je muškarac tražio od Yea autogram, ali je umjesto toga udaren šakom u lice. Nema hapšenja, ali Ye je trenutno pod istragom, prenosi Insider.