Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezze joj prica... odbila, pa odbila, pa sta, normalna reakcija nekog ko se ne guzi za pare... neke druge nisu, pa sta, one hoce da se guze za pare... sad bi mi trebali padati u nesvjest od odusevljenja jer je ona odbila da se guzi za pare... valjda hoce medalju za ovo, sta li... hajmo je u zvijezde okivati jer se ne guzi za pare... sta bona...
Eo ga....vinja :)
rigorice... ;)
"Ja sam ga odbila, ali su neke druge djevojke to prihvatile" Amra nije bila tog mišljenja... :D
Pa kako ga je odbila?Niste objasnili :) ?
Kakva li je njena "mindja"? Cuj milion...
Rigor mortis------ (Latin: rigor "stiffness", mortis "of death") is one of the recognizable signs of death, caused by chemical changes in the muscles after death, causing the limbs of the corpse to become stiff and difficult to move or manipulate.[1] In humans, it commences after about three to four hours, reaches maximum stiffness after 12 hours, and gradually dissipates from approximately 24 hours after death
Mozda je covjek htjeo sam da poprica
Arapi su uvijek imali stila. Kupuju zene ko i sve ostalo, mada je mogao malo vise Klaudiji ponuditi, mozda bi se pokolebala. Nije se bas pretrgao sa jednim milionom.
@Vinja E sto me nasmija :).. Dobar komentar...
ma šta bona reče i osta živa...šta si bona radila do 2002.g.
Šta je radila? :)
joj rigorice nesmijem reči na glas čuče ko. Nego šta je sa jegerom,gdje si skrila? Sad sam te zbunila. Ma to sam ja rigorice,L1985 ;)))
hahah pit'o bih te ja da nemaš muža i troje djece bi li bila tako "ponosna"
predivna je
:)