Nakon sinoćnjeg koncerta
178

Kako je izgledalo rođendansko slavlje Stinga: Degustacija vina i torta iz sarajevske pekare

N. O.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Legendarni muzičar Sting sinoć je održao spektakularan koncert u glavnom gradu Bosne i Hercegovine i to na svoj rođendan koji je proslavio na afterpartyju u sarajevskom klubu.

Rođendansko slavlje Stinga se iz Zetre preselilo u klub Peoples, a za tortu i catering pobrinula se Mrvica Cafe & Pekara.

Na svojoj Facebook i Instagram stranici podijelili su kako je izgledala slavljenička torta na kojoj je uz rođendansku čestitku na bosanskom jeziku pisalo i Sarajevo.

Zlatno-bijela torta na sebi je imala ispisane i muzičke note uz broj 71 - u znaku godina koje je napunio.

Također, kompanija "Only Vip" za legendarnog muzičara i njegovu suprugu Trudie Styler, kao i druge članove ekipe koja ga je pratila, organizovala je degustaciju vina.

Spomenuta kompanija za Stinga je organizovala i večeru po samom dolasku u Sarajevo.

[FBPOST]https://www.facebook.com/WineShopSarajevo/posts/pfbid02pDMmmJSRDGMK3jCcJMQL2y4nTnuCWBgqzL1boeVufhwCpSrL2ZFfzc16GNyWYBFml[/FBPOST]

Na zvaničnoj stranici kluba Peoples pohvalili su se posjetom muzičke zvijezde te podijelili fotografije njegovog boravka u klubu.

Tokom sinoćnjeg dvosatnog spektakla publika je imala priliku uživati u njegovim najvećim hitovima, a pjevač je pjesmu "Fragile" posvetio ratnom iskustvu Sarajlija, ali i Ukrajinaca koji se trenutno bore s ruskom invazijom.

Prije samog koncerta posjetio je gradske znamenitosti, a poseban utisak je ostavio Tunel spasa - otkrio nam je vodič Mak Muranović iz agencije Art and Tours.