Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadi mi se otako se nasmijala na vijest o Gadafijevoj smrti. Ne ulazeci uopste u raspravu sta je Gadafi uradio dobro a sta ne, ruzno je radovati se kada neko umre.. I onda takvi politicari u izbornjoj kampanji izjavljuju gluposti tipa: \'\'krscanin sam.. Isus je moja snaga i sl..\'\'.. Sve su to .upci
Ne vidim nista smijesno ovdje.. bezveze
Dzukela stara smrdljiva
ZACENUH SE OD SMIJEHA. Nemojte vise objavljivati ovako smijesne stvari, bjezi ba\' nekog ce srce otkinuti.
Hahahaahahahahaha... nije smiješno. -.-
Hilary, the hilarious Nazi bitch
ma prava zafkantica.. ma hee, ne znam sta da kazem eto od smijeha.. he al cuj ti molim te, Hilari se zafrkava.. hahahahha aaaaaaaaa hahahahah hahaha kako je luda i smijesna, jer je zafrkantica, obviously.. hahahha hahahaha -.-\' koji vam je q.r.a.c???
...neš\' se ti od humora \'ljeba najest\'...
bas imaju smisla za humor NE MOZE COVJEK VJEROVATI hahhahahahaahhahahahah
SEKRETARKA?
evo već vidim novi svjetski hit: Textx from Dodo hillarious
Vidi kuj e j e bo je krmak