Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
huh sad mi je lakse, kako sam se nasikiro kad sam cuo da su se rastali
Super pa detaljno izvjestavate,BIH prati ovu vijest sa velikim interesom. hvala klixu
Vratiće se ako je lezba
Kretenuu starija od tebee !! Kani je see ona zasluzuje barabu neku ne tebee!! Idii onoj manekenki a njuu ignorisi!! Pa jel?
Nemoj Selenči, nemoj mu ti biti paravan! Ti zasluzujes pravog muskarca!
BIBERU PODERO BI TI CMAR TAKO ME STRASNO PALIS..........
Džastine,dodaj mi Biber.
E cuj sad nije u parama, pa u kom si tit vijeku, danas se sve vri oko para. Zar si kao poentu iz mog prijasnjeg komentara izvukao samo pare? Poenta je bila da je mali uspjesan, sto je postigao vlastitim trudom, prije nego je zgrnuo milione, bio je dijete koje je pjevalo ispred supermarketa kako bi zaradio sto god. Na kraju da bi ti bolje shvatio, poenta je da je Bieber jako mlad i uspjesan, a ti nisi ni blizu niti ces ikada biti jer si napaceni idiot koji blati ljude koji su postigli nesto u zivotu.
Ah informacije jbt..
oni več imaju prošlost da rasprave a nemaju ni 20 godina,,offf
Biberu zabiberit
kill yourself !
pa idi.o..t.e jedan zar je sve u parama i u milionima, sta sad, on je sretan zbog tih para jel. A sad ce po obicaju klix poceti da nas bombarduje sa vijestima o bieberu i ovoj glup.aa.ci sve dok se ne pomire
Sto ga hejtujete? Mali ima tek 18 godina, a odavno je vec milioner, neminovno je da ima talenta, muzicki je obrazovan,... Koliko je vas tu milionera???
ko sve ima djevojku danas,ja vaka momcina pa nista,to mora da je do ovih financijskih mogucnosti
Nada umire zadnja! :)
TAKO TREBA !