Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za deset godina ce balavce biti teski ovisnik bez prebijene pare kojeg se ionako niko nece sjecati
@Afi +++ hahaha,dobar. Pa i sad je jedno obicno prepotentno deriste.
al u hurcu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...dečko se sigurno razvija u klasičnog idiota koji se ne umije nositi sa slavom.
Ode Bieber u jehovine svjedoke.
Kako ste ljubomorni svi, cudo jedno, bas ste jadni i cemerni. Jadna drzava s vama takvima. Momak uspio i svaka mu cast, ne drogira se sigurno.
Ma šta me briga Nit ga pratim, nit ga slušam,nit mislim da je zvijezda Za mene je on mali, obični balavac koji se vjerojatno drogira i koji je zaluđen slavom, a kad je izgubi.... Jadan on
Ovo me bas pogodilo, joooj...
Ne vraca se sigurno 7 dana,ako ne i 10..... K'o i ona Kendall...Ovisnost se to zove pajdo moj i tesko ko ostavi samo tako.Moras jedno vrijeme praskove uzimati da se zaista ne vratis vise.
Sisaj ga dzastineeeee
Haj što je odvratno balavče, nego neki još slušaju i njegovu "muziku"....Nevjerovatno.
Biberu hajd sad na klix ,kod nas ti nece dosadno biti i nista nije vrazije!!!
Ne znam sta cu raditi ,rekao je Bieber. Nije mu lahko,ali eto da olaksam sebi i ostalima,vidite da nije sve tako crno kod nas,evo i on mlad,punn PERSPEKTIVE,mlad a ne zna sta ce raditi. Nezaposlen. Zelim mu od sveg srca da nadje posao,kako ce sutra prehraniti zenu djecu.....Tuga!
a ruke istetovirane nisu. bravo biberu, ko bi se tome nado. da to ti izjavis.
Glupson mali, nema boljeg mjesta za stalkanje od instagrama!
a ovo neka velika i bitna vijest vijest ??? 😲😲
lol