Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naleti izgleda uvijek na "plodne"..:)
haaahahahahha Jude samo voli da pravi bebe, pa da kaze caoocaaooo.. dobijes sta trazis..xD a ovo "približava srednjoj dobi" sa 41...seriously??
Pa da, sredina je valjda petobanka :D
:D ma ne znam, nekako mi grubo zvuci hahhaha a mislim da su to najbolje godine, iako sam jos daleko od njih (samo se tjesim:P)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KURVESTINA
kao u onom filmu Alfie, ali zgodan je lik što je je, ako ne i najzgodniji od svih tih glumaca!
Ova jede malu djecu sa pelenama,obucom itd.
S'23-om ravakom!
Sljedeći put samo stavite Jud Lowe. sliku djevojke..nece.biti potreban text. Podrazumjeva se.sta je u pitanju ;)
Zna Jude sta je dobro, ko ne bi imao dijete s ovom ;)
ko zna,zna.......
Svaka mu cast :D!!! Pet zena 5 djece :) Pretjero je dozvoljeno je samo 4 :P A da to je onda diskriminacija zena i islamski fundamentalizam :( Al onako bez braka je dozvoljeno i nema ofranicen broj :)
hahaha pa dobro svako ko malo vise koristi kompjuter ce da skonta da je F fo G i da se prilikom brzog tipkanja desi greska ;) Uglavnom VELIKO HVALA sto si nam pokazao gresko.