Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto mene iz bosne treba zanimati ko je i sta je rekao nekakav hrvatski totalno nebitni djuturum
Ima nesto protiv, a trazi sponzoruse po srbijici!!! E moj djikane kome li si interesantan??? Vec je jednom nogom u grobu, samo sto to ne zna.
Klasični hrvatski šovinista i nacionalista. 70 godina Hrvati bljuju istu priču za srpske i bosanske narodnjake. Šund, kič, cajke, muzika bez vrijednosti itd. Istina je, nisu sve pjesme i svi pjevači Pavaroti i Marija Kalas, ali ima i kod njih zalutalih u muziku i pjevanje i nije ih preporučljivo slušati. Još kaže: "Hrvatekistan sve više liči na guberniju VelikoSrbije, vascelog 'srpskog sveta.'" Pa što onda ženiš Srpkinju? Donijet će vam vascelo srpstvo u vaš Beli Zagreb!
UPRAVU 100 POSTO
crkni uzepejac prcio te poglavnik iz konjica pjeva ti brena arkanova opet dzaba te svabe gurale ahahahha
De ba buda.o prošetaj.
hrvatskaje seljackija od srbije
Hahahahahahaha...
Nikada na ovim prostorima neće biti sreće. Ovi hrvati žive za narodnjake što je i normalno. To je muzika, veselje, itd. I onda dođe ovakav lik i počne kakati. Mrš u pm! Pusti narod neka sluša šta hoće.
Ma sve je to jedan narod, operisan od ukusa.
Pa Hrvatima je takvo pjevanje egzotika jer kod njih nije uobičajeno trilerisanje.
Pa to je nama ispred kuće. Iz Zagreba nam je brže doći u Beč nego u Split. To je naš Zapad, EU, Schengen i eurozona. Jedino vi pljujete Zapad, a svi idete na Zapad. Mi smo bar dosljedni.
zamalo da bude radeljaš i đikan malo mu je falilo