Veoma emotivan
1

John Krasinski preplakao film "Mary Poppins" u kojem glumi njegova supruga Emily Blunt

Piše: L. K.
Fotografija: YouTube
Fotografija: YouTube
Američki glumac John Krasinski je priznao da nije mogao kontrolisati emocije gledajući film "Mary Popins" u kojem glavnu ulogu igra njegova supruga Emily Blunt.

Tokom gostovanja u emisiji "The Ellen DeGeneres Show" poznati glumac je priznao da je jedva pregledao prvu polovinu filma normalno te da je već nakon toga nekontrolisano plakao.

"Kad sam prvi put gledao film dali su mi maramice i pomislio sam da su veoma ljubazni te sam naglasio da nisam bolestan i da mi ne trebaju. Onda su pustili film i nakon 25 minuta sam ustao i izašao ispred da se isplačem", rekao je.

Njegova supruga Emily je mislila da je izašao jer mu se nije svidio film te ga je kasnije pitala zašto je izašao.

"Rovio sam kroz muffine i perece tražeći maramice, tražio sam bilo šta što bi moglo zaustaviti plač. Toliko sam plakao da sam potrošio kutiju maramica u 20 minuta i morao sam preći na salvete pa sam i njih potrošio. Poslije toga sam koristio samo džemper", rekao je Krasinski dodavši da je oduševljen filmom te bi svima preporučio da ga pogledaju.

"Ali to je slično mojoj reakciji kada sam je prvi put čuo kako pjeva. Šokirao sam se. To je kao da saznate da vaša žena može levitirati. Pitao sam je kad mi je mislila reći za to?", našalio se glumac.